Önsöz

Önsöz

J Turk Sleep Med 2014;1(1):0-0

Önsöz

Merhabalar;

Türk Uyku Tıbbı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak çok uzun süreden beri varolan bir hayalimizin gerçekleşmesinin kıvancını yaşıyorum. Elinizde tutttuğunuz bu dergi, ülkemizde uyku tıbbının geldiği yeri belirleyen çok önemli bir göstergedir. Bundan soran Türk Uyku Tıbbı Dergisi’nin süreli ve düzenli bir yayın olacağını taahhüt ediyoruz. Bu bağlamda uyku tıbbının tüm çalışanlarının ortak platformu olarak dergiye destek vereceğine inancımız tam. Dergimizin kısa sürede, hem ulusal hem de uluslararası indekslerde yer alacağını umuyoruz. Ama bunun tamamen sizlerin eseri olacağının da farkındayız.

Dergimizin editörler kurulunun yoğun ve özverili çalışmasının ötesinde tüm üyelerimizin dergiye yayın desteği vereceğini de biliyoruz. Bu destekler ile dergimiz kısa sürede büyüyecek ve dünya literatüründe hakettiği noktaya gelecektir.

Dergimiz hem bilimsel çalışmaların değerlendirildiği bir platform olacak hem de hepimizin bir ortak iletişim alanı görevini üstlenecektir. Dolayısıyla tüm uyku tıbbı camiasına ulaşmasını istediğiniz mesajlarınızın, haberlerinizin ve yorumlarınızın bu dergide yer alabileceğini hatırlatmak istiyorum.

Tüm editörler kurulunu böyle bir derginin çıkması için gösterdikleri gayret nedeniyle kutluyorum.

Dergimiz hepimiz için hayırlı olsun.

Prof. Dr. Murat Aksu
Türk Uyku Tıbbı Derneği
Yönetim Kurulu başkanı